Ainekset 4-6:lle annosta

1-2
rkl
rypsiöljyä
400
g
kasviksia: porkkanaa, fenkolia, palsternakkaa, kesäkurpitsaa, paprikaa
(n.200
g
sieniä, esim. suppilovahveroita)
1-2
rkl
makeaa soijakastiketta
1
tlk
hillosipuleita (n. 2 dl)
1
dl
vihreää tai punaista pestoa (tölkistä n. 100 g)
2
dl
kevytkermaa (n. 7%)
100
g
kevyt(yrtti)tuorejuustoa
n.2
rkl
suurustejauhoa
½
chilipalko (n. 4 cm)
tuoretta basilikaa
1-2
dl
suolapähkinöitä

Ohje

  1. Suikaloi puhdistetut kasvikset. Voit käyttää kastikkeeseen kaikkia tai vain muutamia kasviksista. Myös valmiit pakastesekoitukset sopivat tähän. Paista kasviksia pannulla miedolla lämmöllä.

  2. Lisää muut aineet, ripottele joukkoon tarvittaessa suurustetta. Lisää suolapähkinät vasta juuri ennen tarjoilua.

  3. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaisesti keitetyn Myllyn Paras Makaronin tai Raketti Spagetin ja raikkaan salaatin kanssa.

VINKKI: Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen kala- tai kanasuikaleita heti alkuvaiheessa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.