Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoiteta kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 8 min. Valutetaan makaronit lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa. 

Käyttökohde

Sopii sellaisenaan kaikkiin makaroniruokiin: laatikkoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO ja vesi.

VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL och vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1456 kJ1167 kJ14 %﹡
energia348 kcal279 kcal14 %﹡
Rasva1.6 g1.3 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit68 g54 g21 %﹡
josta sokereita2.5 g2 g2 %﹡
ravintokuitu4 g3.2 g
proteiini13 g10 g20 %﹡
suola0.01 g0.008 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).