
Makaroni 400 g
Myllyn Paras Makaroni, tavallinen sarvimakaroni, valmistetaan vehnäjauhoista, durumvehnäjauhoista ja vedestä.

Myllyn Paras Makaroni, tavallinen sarvimakaroni, valmistetaan vehnäjauhoista, durumvehnäjauhoista ja vedestä.
Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoiteta kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään n. 8 min. Valutetaan makaronit lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.
Sopii sellaisenaan kaikkiin makaroniruokiin: laatikkoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO, vesi.
VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL, vatten.
100 g | Annos (80 g) | DI * | |
---|---|---|---|
energia | 1458 kJ | 1167 kJ | 14 % * |
energia | 344 kcal | 275 kcal | 14 % * |
Rasva | 1.7 g | 1.3 g | 2 % * |
josta tyydyttynyttä | 0.4 g | 0.3 g | 2 % * |
hiilihydraatit | 68 g | 54 g | 21 % * |
josta sokereita | 2.5 g | 2 g | 2 % * |
ravintokuitu | 4 g | 3.2 g | |
proteiini | 13 g | 10 g | 20 % * |
suola | 0.01 g | 0.008 g | < 1 % * |
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.
Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).