Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO ja vesi.

VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL och vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1457 kJ1166 kJ14 %﹡
energia348 kcal279 kcal14 %﹡
Rasva1.6 g1.3 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit68 g54 g21 %﹡
josta sokereita2.5 g2 g2 %﹡
ravintokuitu4 g3.2 g
proteiini13 g10 g20 %﹡
suola0.01 g0.008 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kananmunaton, kuidun lähde.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).

Pakkausvaihtoehto: