Meksikolainen makaronipata

Meksikolainen makaronipata

Pataruoat ovat käteviä ja vaivattomia ruokia. Tumma pasta tekee ruoista huokeita ja ravitsevia. Kunnon mausteilla saat makua ruokaan. Pataruoan kanssa ei tarvitse käyttää rasvaisia kastikkeita.

noin 4:lle
1rklöljyä
400gjauhelihaa (tai suikalelihaa)
1purjosipuli (n. 100 g)
n.3valkosipulinkynttä
tlchilipippuria tai pala chilipaprikaa
2tlkuminaa
½tlmustapippuria
1rklbasilikaa
(1tloreganoa)
2lihaliemikuutiota
3dlvettä (tai punaviiniä)
1tlktomaattimurskaa (400 g)
1psherne-maissi-paprika-sekoitusta (pakaste)
4dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
tai Tumma Makaronia
1tlkpapuja tomaattikastikkeessa (400 g)

Valmistusohje

Ruskista padassa öljyssä jauheliha ja hienonnettu purjo. Hienonna sekaan valkosipulinkynnet ja lisää muut mausteet sekä vesi ja tomaattimurska. Anna padan kiehahtaa ja lisää makaronit. Odota kunnes pata kiehahtaa uudelleen ja lisää pakastevihannekset ja anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää lopuksi tölkillinen papuja tomaattikastikkeessa. Ruoka on valmista heti nautittavaksi.

VINKKI: Valmistamalla kaksinkertaisen annoksen saat ruoan isommalle porukalle. Jauhelihan sijaan voit käyttää naudan- tai siansuikalelihaa. Käyttämällä punaviiniä saat padasta juhlavamman.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Oli todella hyvää! Lisäsimme myös ananaspalat.Tuunausta oli pakko harjoittaa, vesimäärään oli lisättävä 3dl ja täten keittoaika venyi n.15 min.
Helppo tehdä ja ohjeesta riittää hyvin neljälle kuten luvattiin. Ananas sopi hyvin mukaan, kiitos vihjeestä!
Erittäin hyvä ja helppo resepti! Lisäsin vielä ananasta. Teen uudelleen!
oikein hyvä resepti. kannattaa muidenkin kokeilla :)