Haettu sivustolta 14.12.2024 Tumma Makaronipata Tumma Makaronipata Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min laktoositon R
Ainekset noin 4:lle annosta 1 rkl öljyä 1 purjosipuli n.400 g palvikinkkua suikaleina 1 l vettä + 2 lihaliemikuutiota 1 ps Myllyn Paras Tumma Makaronia (400 g) 1 ps pakasteherneitä 1 tl hienonnettua maustepippuria 1 rkl persiljaa (n.6 valkosipulinkynttä) n.200 g maustettua tuorejuustoa (esim. pippuri tai valkosipuli) Ohje Hauduta miedolla lämmöllä purjosipuli- ja kinkkusuikaleita öljyssä kattilassa hetki, lisää vesi ja lihaliemikuutiot ja mausteet, anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja pakasteherneet ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Anna kypsyä vain 8 min ja pata on valmis! Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Italianpata Kuva Broileripata ja pastaa Padat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko
Kommentteja ja keskustelua