Broileripata ja pastaa

Myllyn Paras
4:lle
400gbroilerisuikaleita tai 3-4 paloiteltua rintapalaa
350-400gMyllyn Paras Makaronia
1rklrypsiöljyä
1dlnestettä
2-3tlpaprikajauhetta
3-4lehtisellerin vartta
¼-½kiinankaalia
2tuoretta maissintähkää tai 300-400 g pakaste- tai purkkimaissia
1sipuli silputtuna
suolaa
musta- tai valkopippuria

Valmistusohje

Ruskista broilerisuikaleet tai palat kevyesti öljyssä. Lisää paprika ja sipulisilppu ja mausteet, sekoita ja kuullota hetken aikaa. Leikkaa tukevalla terävällä veitsellä maissinjyvät irti tähkistä. Lisää ne sekä viipaloidut lehtisellerin varret ja kiinankaalin lehdet ja kypsennä. Tarkista maku. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se padan joukkoon tai tarjoa erikseen. Nosta pöytään myös juustoraaste.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)