Ainekset 4:lle annosta

400
g
broilerisuikaleita tai 3-4 paloiteltua rintapalaa
1
rkl
rypsiöljyä
1
dl
nestettä
2-3
tl
paprikajauhetta
3-4
lehtisellerin vartta
¼-½
kiinankaalia
2
tuoretta maissintähkää tai 300-400 g pakaste- tai purkkimaissia
1
sipuli silputtuna
suolaa
musta- tai valkopippuria

Ohje

  1. Ruskista broilerisuikaleet tai palat kevyesti öljyssä. Lisää paprika ja sipulisilppu ja mausteet, sekoita ja kuullota hetken aikaa.

  2. Leikkaa tukevalla terävällä veitsellä maissinjyvät irti tähkistä. Lisää ne sekä viipaloidut lehtisellerin varret ja kiinankaalin lehdet ja kypsennä. Tarkista maku.

  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se padan joukkoon tai tarjoa erikseen. Nosta pöytään myös juustoraaste.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.