Valkosipulinen kaurapata

30 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 4:lle
2 | rkl | öljyä tai margariinia |
2 | sipulia | |
2 | valkosipulia | |
n.300 | g | kana-, kala- tai lihasuikaleita |
200 | g | napostelu- tai minipakasteporkkanoita |
2 | dl | Myllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä |
n.5 | dl | vettä + 1 kanaliemikuutio |
1 | tl | currya |
1 | tl | jeeraa (juustokuminaa) tmv. |
1 | tl | mustapippurirouhetta |
(200 | g | parsakaalin kukintoja) |
1 | persiljanippu |
Valmistusohje
-
Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia, suikalelihoja ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet.
-
Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä halutessasi parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Kommentoi reseptiä