Valkosipulinen kaurapata

Valkosipulinen kaurapata
noin 4:lle
2rklöljyä tai margariinia
2sipulia
2valkosipulia
n.300gkana-, kala- tai lihasuikaleita
200gnapostelu- tai minipakasteporkkanoita
2dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
n.5dlvettä + 1 kanaliemikuutio
1tlcurrya
1tljeeraa (juustokuminaa) tmv.
1tlmustapippurirouhetta
(200gparsakaalin kukintoja)
1persiljanippu

Valmistusohje

Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia, suikalelihoja ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä halutessasi parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Aineosissa ei ole mainittu ollenkaan, että mitä suurimoita ja kuinka paljon...? :)
Kiitos palautteesta, resepti on nyt päivitetty. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.