Italianpata

Italianpata
4:lle
400gpaistijauhelihaa
2-3dlvettä
2dlMyllyn Paras Raketti Spagettia
2prktomaattimurskaa
3rklHeinzin aurinkokuivattua tomaattisosetta tai tavallista tomaattipyreetä
1herne-maissi-paprika -pussi
1valkosipulinkynsi
1sipuli
1lihaliemikuutio
oreganoa, basilikaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Kuullota sipuli ja ruskista kevyesti jauheliha. Lisää valkosipuli, tomaattimurska, pyree, mausteet ja liemikuutio. Anna kiehua 6 minuuttia. Lisää vesi ja spagetti ja keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää herne-maissi-paprika ja anna kiehahtaa. Tarkista maku.

Resepti:
Anette Palssa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (18)

Toimiiko ilman tomaattimurskaa?
Ilman tomaattimurskaa padasta tulee hyvin erilainen ja erimakuinen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Millä tuon lihaliemikuution voisi korvata, kun se ei ole mitän ihmisen ruokaa!
Lihaliemen sijasta voi käyttää suolaa ja muita mausteita maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvää arkiruokaa koko perheelle. Maistui laspille ja aikuisille. Seuraavana päivänäkin lämmitettynä tosi hyvää. :)
Ohjeessa lukee 2 prk tomaattimurskaa. On olemassa monen kokoisia murskapurkkeja, joten minkäkokoisista tässä puhutaan?
Pataan tulee kaksi noin 400 g purkillista tomaattimurskaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvä resepti! Vähensin sipulin määrää ja jätin valkosipulin kynnet pois, niin silti maistui.
Oon lapsi ja tein tätä ite perheelle. Kun olin tehny sen, nii huomasin et valkosipulinkynsiä ei oltu laitetty. Mutta silti oli hyvää!
Italian pata on niin ihanaa! Testasin reseptiäsi...nam!

Pages