Italianpata

Italianpata
20 min, josta valmisteluaika 15 min
4:lle
400gpaistijauhelihaa
2-3dlvettä
2dlMyllyn Paras Raketti Spagettia
2prktomaattimurskaa
3rklHeinzin aurinkokuivattua tomaattisosetta tai tavallista tomaattipyreetä
1herne-maissi-paprika -pussi
1valkosipulinkynsi
1sipuli
1lihaliemikuutio
oreganoa, basilikaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Kuullota sipuli ja ruskista kevyesti jauheliha. Lisää valkosipuli, tomaattimurska, pyree, mausteet ja liemikuutio. Anna kiehua 6 minuuttia.

Lisää vesi ja spagetti ja keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää herne-maissi-paprika ja anna kiehahtaa. Tarkista maku.

Resepti:
Anette Palssa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (21)

Eikö tuon herne-maissi-paprikan voisi jo unohtaa. Lienee valmistajan vika. Toivomus uusia sisältöjä kuten sipuli, herne, maissia jne. tai kukkakaali, herne, maissi - whatever. Ne paprikanpalat ovat yleensä liiskaantuneita ja mauttomia ja pieniä. Anne
Samaa mieltä olen. Lisäksi niitä paprikanpaloja on pussissa niin mitättömän vähän. Itse olen nykyisin ostanut pakasteena herne-maissi-porkkana ja vihannesosastolta paprikan vielä erikseen.
Toimiiko ilman tomaattimurskaa?
Ilman tomaattimurskaa padasta tulee hyvin erilainen ja erimakuinen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Millä tuon lihaliemikuution voisi korvata, kun se ei ole mitän ihmisen ruokaa!
Lihaliemen sijasta voi käyttää suolaa ja muita mausteita maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Lihaliemen sijasta voi käyttää lipstikkaa. Se on maukas yrtti, sen käyttö vähentää suolan tarvetta ja se on hyvä lihaliemen korvike
Hyvää arkiruokaa koko perheelle. Maistui laspille ja aikuisille. Seuraavana päivänäkin lämmitettynä tosi hyvää. :)
Ohjeessa lukee 2 prk tomaattimurskaa. On olemassa monen kokoisia murskapurkkeja, joten minkäkokoisista tässä puhutaan?
Pataan tulee kaksi noin 400 g purkillista tomaattimurskaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Pages