Kevyt Valkosipulinen Viljapata

Kevyt Valkosipulinen Viljapata
noin 6:lle
n.5dlvettä + 1 rasvaton liemikuutio
2sipulia
2kokonaista valkosipulia
200gsavupalvikinkkusuikaleita (alle 3% rasvaa)
200gnapostelu- tai minipakasteporkkanoita
2dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
tai Irtonainen Kaura+Riisiä
1tlcurrya
1tljeeraa (juustokuminaa) tms. maustetta
1tlmustapippurirouhetta
200gparsakaalin kukintoja
1persiljanippu

Valmistusohje

Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon-) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia, kinkkusuikaleita ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)