Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Käyttökohde

Sopii hyvin sellaisenaan kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.

Ainekset

HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO, vesi.

JÄSTBRÖDSVETEMJÖL, vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1447 kJ1158 kJ14 %﹡
energia342 kcal274 kcal14 %﹡
Rasva2.5 g2 g3 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit63 g50 g19 %﹡
josta sokereita3 g2.4 g3 %﹡
ravintokuitu7 g5.6 g
proteiini14 g11 g22 %﹡
suola0.007 g0.006 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).

Pakkausvaihtoehto: