Käyttöohje

Kuumennetaan vesi kiehuvaksi, lisätään suola ja makaronit. Sekoitetaan kiehumisen alkuvaiheessa. Keitetään 7-9 min. Valutetaan lävikössä. Mikäli makaroni käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.

Ainekset

HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO, vesi.

JÄSTBRÖDSVETEMJÖL, vatten.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia1448 kJ1158 kJ14 %﹡
energia346 kcal277 kcal14 %﹡
Rasva2.5 g2 g3 %﹡
josta tyydyttynyttä0.4 g0.3 g2 %﹡
hiilihydraatit63 g50 g19 %﹡
josta sokereita3 g2.4 g3 %﹡
ravintokuitu7 g5.6 g
proteiini14 g11 g22 %﹡
suola0.007 g0.006 g< 1 %﹡
rauta3 mg3 mg20 %﹡﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Polypropeenia, pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).

Pakkausvaihtoehto: