Kuitumakaronia rakuunaporkkanoilla

Kuitumakaronia rakuunaporkkanoilla

Helppo lisäke sopii monille ruoille. Älä kypsennä liikaa, "al dente" on tässä paras. Rakuuna tuo mukavan säväyksen (voit käyttää myös tuoretta rakuunaa).

lisäkkeeksi 3-4:lle
5-6dlvettä
1liha- tai kasvisliemikuutio
4dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
200-400gpikkuporkkanoita tai porkkanaviipaleita (1-2 pss pakasteena)
2tlrakuunaa
20gvoita

Valmistusohje

Kiehauta vesi, lisää liemikuutio, pikkuporkkanat pakasteena ja rakuuna. Anna kiehahtaa ja lisää makaronit. Anna kypsyä 4 min. Mikäli käytät Tumma Makaronia, kypsennä noin 8 min. Lisää pari voinokaretta ja anna voin sulaa sekaan. Tarjoile välittömästi lihapullien, nakkien tai vaikkapa graavilohen tai kasvispihvien kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvää. En lisäisi yhtään rakunaa, vaan ruohosipulia.
Muuten hyvää, mutta rakuunaa en kyllä laittaisi tähän ruokaan missään muodossa.