Kuitumakaronia rakuunaporkkanoilla

15 min, josta valmisteluaika 5 min
- Helppo lisäke sopii monille ruoille.
- Älä kypsennä liikaa, "al dente" on tässä paras.
- Rakuuna tuo mukavan säväyksen (voit käyttää myös tuoretta rakuunaa).
lisäkkeeksi 3-4:lle
5-6 | dl | vettä |
1 | liha- tai kasvisliemikuutio | |
4 | dl | Myllyn Paras Tumma Makaronia |
200-400 | g | pikkuporkkanoita tai porkkanaviipaleita (1-2 pss pakasteena) |
2 | tl | rakuunaa |
20 | g | voita |
Valmistusohje
Kiehauta vesi, lisää liemikuutio, pikkuporkkanat pakasteena ja rakuuna. Anna kiehahtaa ja lisää makaronit. Anna kypsyä 4 min. Mikäli käytät Tumma Makaronia, kypsennä noin 8 min.
Lisää pari voinokaretta ja anna voin sulaa sekaan. Tarjoile välittömästi lihapullien, nakkien tai vaikkapa graavilohen tai kasvispihvien kanssa.
Kommentoi reseptiä