Sydän Makaronit yrtti-kaurapestolla

Sydän Makaronit yrtti-kaurapestolla

Helppo ja herkullinen pastan lisäke. Valitse lempiyrtit pestoon. Kauralese on terveellisempi ja paljon halvempi vaihtoehto kuin pinjansiemenet. Keltainen Sydän Makaroni on tummaa ja runsaskuituista, kotimaista pastaa. Taina Risto, Hanna Sumari ja Arja Savela valmistivat Sydän Makaroneja yrtti-kaurapestolla Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012.

noin 4:lle
Pasta:
6dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
Yrtti-kaurapesto:
1timjamiruukku
1basilikaruukku
1mintturuukku
4-8pilkottua valkosipulinkynttä
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
2-3dlcamelina- tai rypsiöljyä
dlparmesaanijuustoraastetta
½tlsuolaa
1-2rklsitruunamehua

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan kiehuvassa vedessä. Laita korkeaan kannuun kaikki peston ohjeen aineet ja soseuta ne keskenään tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. Myös monitoimikoneella voi tehdä saman. Öljyn määrä riippuu yrttien määrästä ja kosteudesta. Mikäli lopputulos on liian paksua, lisää öljyä. Tarjoile juuri keitettyjen Keltainen Sydän Makaronien kanssa. Hyvää sellaisenaan tai lisäksi mukana voi olla vaikkapa broileria tai kalaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)