Pastaa ja Pestoa

Pastaa ja Pestoa

Pesto on oiva lisä pastalle.

Pestoa voi keventää esim. rucolalla ja kevytjuustolla.

Lisäksi voit vaikka lämmittää viikonlopulta jäänyttä lihaa, kanaa tai kalaa.

noin 4:lle
75gtuoreita basilikanlehtiä
5-10murskattua valkosipulinkynttä
n.50gpinjansiemeniä
1dloliiviöljyä
3dlparmesaanijuustoraastetta
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
keitettyä Myllyn Paras pastaa

Valmistusohje

Laita puhdistettu basilika, valkosipulinkynnet,
pinjansiemenet ja öljy tehosekoittimeen ja anna mennä tasaiseksi tahnaksi
parisen minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaanijuustoraaste. Mausta suolalla ja
pippurilla. Tarjoile pastan kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)