Ainekset noin 4:lle annosta

Kastike:
1
dl
soijarouhetta
2
dl
lämmitettyä vettä
2-3
tl
kasviliemipulveria (tai kasviliemikuutio)
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
öljyä
2
sipulia pilkottuna tai 200 g pakastesipulikuutioita
2-4
valkosipulinkynttä murskattuna
400
g
tomaattimurskaa tai tuoreita tomaatteja
1-2
rkl
basilikaa tai tuoreita yrttejä
3-4
tippaa Tabascoa
1
tl
suolaa
2
dl
kermaviiliä, ranskankermaa, smetanaa tai raejuustoa
Lisäksi:
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Turvota soijarouhetta lämpimässä vedessä, mihin on sekoitettu kasvisliemipulveri ja soijakastike.

  2. Kuullota sillä aikaa kattilassa tai pannulla öljyssä sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon turvonnut soijarouhe liemineen, tomaattimurska, basilika (jos on kuivatettu, tuore vasta ihan lopuksi) ja kiehauta.

  3. Mausta maun mukaan. Kastikkeen makua sopii pehmentämään jokin kermatuote lopuksi lisättynä kastikkeeseen, myös rasvattomampi raejuusto sopii.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.