Hyvän Olon Kantarellipasta

Hyvän olon kantarellipasta
4:lle
4dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
tai Pippuripastaa
2sipulia varsineen tai n. 150 g purjoa
2lsieniä (esim. kantarelleja, mustia torvisieniä tai suppilovahveroita)
n.200gkantarellituorejuustoa tai tölkki sieni-hapankermavalmistetta
hienonnettua tuoretta persiljaa tai 1 tl mausteena
½tlroseepippuria tai valkopippuria
½tlmineraalisuolaa
2paprikaa

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista kasarissa tai pienehköllä wokkipannulla sipulit ja puhdistetut sienet. Mausta tuorejuustolla tai sienten makuisella hapankermavalmisteella ja mausteilla, lisää joukkoon keitetyt makaronit ja kuutioitua paprikaa.

VINKKI: Sienikauden jälkeen voit käyttää myös säilöttyjä tai kuivattuja sieniä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Pitääpä kokeilla. Siirapin tilallehan todella voisi kokeilla hunajaa. Aina ei kaikkia kiireessä keksikään. Hyvä vinkki!