Hyvän olon kantarellipasta

15 min, josta valmisteluaika 10 min
Kantarellipasta on parhaimmillaan, kun se valmistetaan yksinkertaisista raaka-aineista. Ideana on nostaa esiin kantarellien omaa makua - siksi mausteita käytetään kantarellipastaan hillitysti. Tuorejuusto vahvistaa kantarellien makua entisestään. Herkullista!
4:lle
4 | dl | Myllyn Paras Makaronia |
tai Tumma Makaronia | ||
tai Kaura Makaronia | ||
2 | sipulia varsineen tai n. 150 g purjoa | |
2 | l | kantarelleja (tai muita sieniä, esim. mustia torvisieniä tai suppilovahveroita) |
n.200 | g | kantarellituorejuustoa tai tölkki sieni-hapankermavalmistetta |
hienonnettua tuoretta persiljaa tai 1 tl mausteena | ||
½ | tl | roseepippuria tai valkopippuria |
½ | tl | mineraalisuolaa |
2 | paprikaa |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista kasarissa tai pienehköllä wokkipannulla sipulit ja puhdistetut sienet.
-
Mausta tuorejuustolla tai sienten makuisella hapankermavalmisteella ja mausteilla. Lisää joukkoon keitetyt makaronit ja kuutioitua paprikaa.
VINKKI: Sienikauden jälkeen voit käyttää kantarellipastaan myös säilöttyjä tai kuivattuja sieniä. Löysitkö runsaan kantarellisadon? Kokeile myös herkullista kanttarellipiirakkaa ja perinteistä kanttarellikastiketta.
Kommentoi reseptiä