Kantarellipasta on parhaimmillaan, kun se valmistetaan yksinkertaisista raaka-aineista. Ideana on nostaa esiin kantarellien omaa makua - siksi mausteita käytetään kantarellipastaan hillitysti. Tuorejuusto vahvistaa kantarellien makua entisestään. Herkullista!

Ainekset 4:lle annosta

2
sipulia varsineen tai n. 150 g purjoa
2
l
kantarelleja (tai muita sieniä, esim. mustia torvisieniä tai suppilovahveroita)
n.200
g
kantarellituorejuustoa tai tölkki sieni-hapankermavalmistetta
hienonnettua tuoretta persiljaa tai 1 tl mausteena
½
tl
roseepippuria tai valkopippuria
½
tl
mineraalisuolaa
2
paprikaa

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista kasarissa tai pienehköllä wokkipannulla sipulit ja puhdistetut sienet.

  2. Mausta tuorejuustolla tai sienten makuisella hapankermavalmisteella ja mausteilla. Lisää joukkoon keitetyt makaronit ja kuutioitua paprikaa.

VINKKI: Sienikauden jälkeen voit käyttää kantarellipastaan myös säilöttyjä tai kuivattuja sieniä. Löysitkö runsaan kantarellisadon? Kokeile myös herkullista kanttarellipiirakkaa ja perinteistä kanttarellikastiketta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.