Hyvän olon kantarellipasta

Hyvän olon kantarellipasta
15 min, josta valmisteluaika 10 min

Kantarellipasta on parhaimmillaan, kun se valmistetaan yksinkertaisista raaka-aineista. Ideana on nostaa esiin kantarellien omaa makua - siksi mausteita käytetään kantarellipastaan hillitysti. Tuorejuusto vahvistaa kantarellien makua entisestään. Herkullista!

4:lle
4dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
tai Kaura Makaronia
2sipulia varsineen tai n. 150 g purjoa
2lkantarelleja (tai muita sieniä, esim. mustia torvisieniä tai suppilovahveroita)
n.200gkantarellituorejuustoa tai tölkki sieni-hapankermavalmistetta
hienonnettua tuoretta persiljaa tai 1 tl mausteena
½tlroseepippuria tai valkopippuria
½tlmineraalisuolaa
2paprikaa

Valmistusohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista kasarissa tai pienehköllä wokkipannulla sipulit ja puhdistetut sienet.

  2. Mausta tuorejuustolla tai sienten makuisella hapankermavalmisteella ja mausteilla. Lisää joukkoon keitetyt makaronit ja kuutioitua paprikaa.

VINKKI: Sienikauden jälkeen voit käyttää kantarellipastaan myös säilöttyjä tai kuivattuja sieniä. Löysitkö runsaan kantarellisadon? Kokeile myös herkullista kanttarellipiirakkaa ja perinteistä kanttarellikastiketta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Pitääpä kokeilla. Siirapin tilallehan todella voisi kokeilla hunajaa. Aina ei kaikkia kiireessä keksikään. Hyvä vinkki!