Vanhanajan makaronivelli

Vanhanajan makaronivelli
15 min, josta valmisteluaika 5 min
noin 4:lle
1lmaitoa
n.2dlMyllyn Paras Makaronia
tai Kaura Makaronia
1rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1rklsokeria
½-1tlsuolaa
(nokare voita)

Valmistusohje

  1. Kiehauta maito teflon-kattilassa, lisää makaronit, anna kiehahtaa ja sen jälkeen hiljalleen kypsyä ainakin 8 min. Sekoita vehnäjauhot pieneen tilkkaan maitoa tai voihin ja lisää suurus sekoittaen velliin.

  2. Anna kypsyä vielä n. 5 min. Perinteisessä makaronivellissä makaronit on keitetty selvästi hyvin pehmeiksi. Ota kattila pois liedeltä ja mausta sokerilla ja suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (109)

Liian makeata ja liian vetelää noilla ohjeilla Voi olla, että joku tykkää, me ri vaimon kanssa tykätty.
Tuli lapsuus mieleen Hyvää tuli
Hyvää ja lemppari ruokaa!
Hyvää ja helppoa
Hyvin vinkuu kattila
Tuli ihan lapsuus mieleen!Teen tätä takuuvarmasti,kiitos!
Oinamnamnamnam!
Erittäin hyvä makaronivelliresepti.
Justiinsa olen keittämässä ja oikein perinteisesti puuhellalla.
Minä myös olen keittämässä ensimmäistä x pistin makaroonit kylmään maitoon.

Pages