Vanhanajan makaronivelli

Kiehauta maito teflon-kattilassa, lisää makaronit, anna kiehahtaa ja sen jälkeen hiljalleen kypsyä ainakin 8 min. Sekoita vehnäjauhot pieneen tilkkaan maitoa tai voihin ja lisää suurus sekoittaen velliin.
Anna kypsyä vielä n. 5 min. Perinteisessä makaronivellissä makaronit on keitetty selvästi hyvin pehmeiksi. Ota kattila pois liedeltä ja mausta sokerilla ja suolalla.
In reply to Ennen keitettiin makaronit by Anonymous (not verified)
In reply to Ennen keitettiin makaronit by Anonymous (not verified)
In reply to Liian makeata ja liian by Anonymous (not verified)
In reply to Liian makeata ja liian by Anonymous (not verified)
In reply to Justiinsa olen kehittämässä by Anonymous (not verified)
In reply to Minä myös olen keittämässä by Anonymous (not verified)
In reply to Kyllä on hyvää, tätä by Anonymous (not verified)
In reply to Tästä reseptistä tulee by Anonymous (not verified)
In reply to Maistui ihan yhtä hyvälle kun by Anonymous (not verified)
In reply to Miksi sokeria pitää työntää by Anonymous (not verified)
In reply to Keitin tuikitavallisia by Anonymous (not verified)
In reply to Resepti on varmaan ihan hyvä, by Anonymous (not verified)