Makaronikeitto

20 min, josta valmisteluaika 10 min
- Nopea sopparuoka työpäivän jälkeen.
- Tumma Makaroni tuo ruokaisuutta keittoon.
- Makaronissa on kuitua yli 6 g/100 g, eli on runsaskuituinen.
- Keiton kanssa voi tarjota esim. rukiista leipää
6-8:lle
1½ | l | vettä |
2 | lihaliemikuutiota | |
2 | pussia keittojuureksia (pakaste) | |
(2-3 | valkosipulinkynttä) | |
1 | tl | viherpippuria |
1 | tl | basilikaa |
1 | rkl | persiljaa |
200 | g | palvikinkkua kuutioina tai nakkipaloja |
4 | dl | Myllyn Paras Tumma Makaronia |
tai Kaura Makaronia | ||
(juustoraastetta) |
Valmistusohje
-
Kiehauta vesi kattilassa, lisää kaikki ainekset paitsi makaronit ohjeen järjestyksessä kiehuvaan veteen ja anna kiehua n. 5 min.
-
Lisää makaronit viimeiseksi ja anna kiehua 8 min. Tarjoile heti kuumana, pinnalle voit ripotella juustoraastetta.
Kommentoi reseptiä