Makkarakeitto

Makkarakeitto

Chilitomaattimurska tuo lisää makua makkarakeittoon. Makkaraksi käy se, mitä sattuu löytymään, mutta makua antaa parhaiten kaksi eri makkaralaatua. Saat vaihtelua keittoon käyttämällä eri makaronilaatuja tai makaronien tilalla perunaa.

4-6:lle
1,3lvettä tai kasvislientä
1tlktomaattimurskaa
300-400glenkkimakkaraa
10kplkokonaisia pippureita
10siivua voimakkaan makuista meetwurstia tai salamia
2-3dlMyllyn Paras Makaronia
TAI 5-6 perunaa
1tlsuolaa
1pspakastekeittojuureksia
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Kaada vesi, chilitomaattimurska, suola ja pippurit kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Suikaloi meetvursti. Jos käytät perunaa, kuori ja viipaloi perunat. Voit käyttää myös pakasteperunaviipaleita tai kuutioita. Lisää meetvursti tai salami ja perunat tai makaronit kiehumaan nesteeseen ja keitä miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää keittojuurekset. Poista lenkkimakkarasta kuori ja leikkaa se kuutioiksi ja lisää keittoon. Anna kypsyä niin, että peruna/makaroni on kypsää. Tarkista maku ja anna keiton vetäytyä muutama minuutti kannen alla. Ripottele sekaan hienonnettu persilja ja tarjoa makkarakeitto ruisleivän tai karjalanpiirakoiden kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Helppoa ja mukavaa arkiruokaa! Maustamalla ja vaihtelemalla makkaraa & makaronia saa erilaista. Enemmän vaan tällaisia ohjeita!