Värikäs makkarakeitto

Myllyn Paras

Katso myös suosittu mausteisen Makkarakeiton resepti!

4:lle
n.1,2lvettä + 2-3 rkl kasvis- tai lihafondia
2-3sipulia
1punainen paprika
1keltainen paprika
1vihreä paprika
½-1kesäkurpitsa
2-3dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
300-500gmaustettuja makkaroita tai lenkkiä
mustapippuria
paprikajauhetta
silputtua persiljaa

Valmistusohje

Silppua sipulit hienoksi, paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Leikkaa makkara viipaleiksi tai kuutioiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon fondia ja sipulisilppu. Keitä viitisen minuuttia. Mausta esim. paprikajauheella ja mustapippurilla ja lisää joukkoon paprika- ja kesäkurpitsapalat sekä makaronit. Keitä 7 minuuttia. Tarkista maku. Paahda makkarapalat keiton kiehuessa ja lisää ne lopuksi keiton joukkoon. Tai jos haluat liemeen enemmän makkaran makua, lisää ne heti alkuvaiheessa paahtamatta. Sekoita joukkoon lopuksi persilja. Keiton kanssa maistuu ruis- tai muu leipä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (13)

Laiton herne-maissi-paprikaa ja juustoraastetta..tulihan hyvää:)
Helppo oli tehdä, mutta ei oikein maistunut miltään.
Näyttää tosi iisiltä jutulta, joten nyt testaan tän.
Varmaan teen tuota joku päivä. Näyttää syötävän hyvältä.
Olen tehnyt muuten samoin, mutta olen lisännyt aurajuustoa, sekä valkopippurin että sitruunapippurin tilalle vain mustapippuria. Purjo pois. Tulee todella hyvää!
Tätä meillä tehdään usein. Todella maukas ja helppo tehdä.
Kiitetty, ihasteltu ja kokonaan syöty piirakka kruunasi tilaisuuden. NAM!
Aivan IHANA piirakka, kaikki kyselevät aina ohjeen perään!
Kokeilkaa laittaa 3-juuston kermaa ruokakerman sijaan. On muuten hyvää!
Tämä on todella hyvä ja maukas piirakka. Poikakaverini innostui siitä niin paljon, että haluaa minun tekevän sitä usein.

Pages