Ainekset 4:lle annosta

n.1,2
l
vettä + 2-3 rkl kasvis- tai lihafondia
2-3
sipulia
1
punainen paprika
1
keltainen paprika
1
vihreä paprika
½-1
kesäkurpitsa
300-500
g
maustettuja makkaroita tai lenkkiä
mustapippuria
paprikajauhetta
silputtua persiljaa

Ohje

  1. Silppua sipulit hienoksi, paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Leikkaa makkara viipaleiksi tai kuutioiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon fondia ja sipulisilppu. Keitä viitisen minuuttia. Mausta esim. paprikajauheella ja mustapippurilla ja lisää joukkoon paprika- ja kesäkurpitsapalat sekä makaronit. Keitä 7 minuuttia. Tarkista maku.

  2. Paahda makkarapalat keiton kiehuessa ja lisää ne lopuksi keiton joukkoon. Tai jos haluat liemeen enemmän makkaran makua, lisää ne heti alkuvaiheessa paahtamatta. Sekoita joukkoon lopuksi persilja. Keiton kanssa maistuu ruis- tai muu leipä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.