Puna-keltainen Rakettikeitto

Puna-keltainen Rakettikeitto
  • Täysjyvä Raketti Spagetti on tummaa pastaa, joka on hyvä ja taloudellinen perusta energian saantiin.
  • Nopea arkiruoka, kunhan on pastaa ja kaapissa jotain, mitä lisätä soppaan.
  • Hyvä maustaminen tuo vaihtelua arkiruokaan.
4:lle
1,3lvettä
1-2lihaliemikuutiota
1-2sipulia pilkottuna
1prkvalkosipulilla maustettua tomaattimurskaa (370 g)
(1-2valkosipulinkynttä murskattuna)
n.200gpakastevihanneksia (esim. herneitä, paprikaa, porkkanaa, maissia)
3dlMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
300glihapullia (n. 10-15 kpl)
50gyrttimaustettua tuorejuustoa
½-1tlmustapippuria
1-2tlbasilikaa

Valmistusohje

Kiehauta vesi, lisää lihaliemikuutiot, tomaattimurska, sipulit ja vihannekset. Keitä n. 5 min. Lisää Täysjyvä Raketti Spagetti ja anna kiehua vielä toiset 5 min.

Lisää lihapullat ja tuorejuusto ja anna keiton kiehua vielä 2 min. Mausta mieleiseksi. Jos käytät reseptiin koko pussin (350 g) Täysjyvä Raketti Spagettia, saat herkullisen pataruoan.

VINKKI: Voit korvata lihapullat esim. katkaravuilla, savukalasuikaleilla tms, käytä tällöin lihaliemikuution sijasta kalaliemikuutiota.

Resepti:
Johanna Kemppinen, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tämä resepti kiehtoo oikein tehdä tätä herkkua, jota todella teen:) Kiitos vinkistä!