Puna-keltainen Rakettikeitto

Puna-keltainen Rakettikeitto

Täysjyvä Raketti Spagetti on tummaa pastaa, joka on hyvä ja taloudellinen perusta energian saantiin. Nopea arkiruoka, kunhan on pastaa ja kaapissa jotain, mitä lisätä soppaan. Hyvä maustaminen tuo vaihtelua arkiruokaan.

4:lle
1,3lvettä
1-2lihaliemikuutiota
1-2sipulia pilkottuna
1prkvalkosipulilla maustettua tomaattimurskaa (370 g)
(1-2valkosipulinkynttä murskattuna)
n.200gpakastevihanneksia (esim. herneitä, paprikaa, porkkanaa, maissia)
3dlMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
300glihapullia (n. 10-15 kpl)
50gyrttimaustettua tuorejuustoa
½-1tlmustapippuria
1-2tlbasilikaa

Valmistusohje

Kiehauta vesi, lisää lihaliemikuutiot, tomaattimurska, sipulit ja vihannekset. Keitä n. 5 min. Lisää Täysjyvä Raketti Spagetti ja anna kiehua vielä toiset 5 min. Lisää lihapullat ja tuorejuusto ja anna keiton kiehua vielä 2 min. Mausta mieleiseksi. Jos käytät reseptiin koko pussin (350 g) Täysjyvä Raketti Spagettia, saat herkullisen pataruoan.

VINKKI: Voit korvata lihapullat esim. katkaravuilla, savukalasuikaleilla tms, käytä tällöin lihaliemikuution sijasta kalaliemikuutiota.

Resepti:
Johanna Kemppinen, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tämä resepti kiehtoo oikein tehdä tätä herkkua, jota todella teen:) Kiitos vinkistä!