Toscanalainen pastakeitto ja rukiiset grissinit

Toscanalainen pastakeitto ja rukiiset grissinit

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

7 arviota
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
25 min

Keitossa on paljon pastaa ja kasviksia sekä papuja.

Keiton kanssa sopivat mainiosti rukiiset grissini -leipätikut!

Ainekset 4 annosta ja 10 kpl leipätikkuja annosta

2
rkl
öljyä
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
porkkana
1-2
lehtisellerin vartta
1,2
l
vettä
2
kana- tai kasvisliemikuutiota
3
rkl
tomaattipyreetä
5
tomaattia tai 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
1
tl
rouhittua mustapippuria
1
tl
oreganoa
1
prk
valkoisia säilykepapuja (400/250 g)
Ruisgrissinit:
1
dl
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Kuullota hienonnettua sipulia, murskattuja valkosipulinkynsiä ja porkkana- ja selleriviipaleita öljyssä. Lisää neste, tomaattipyree, kuutioidut tomaatit tai tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehahtaa.

  2. Lisää kiehuvaan keittopohjaan makaronit ja anna kiehua noin 7 minuuttia. Lisää lopuksi valutetut pavut ja anna keiton vielä kiehahtaa. Tarkista maku.

  3. Viipaloi hetken aikaa sulaneesta taikinasta noin 2 - 3 mm:n levyisiä viipaleita. Kierittele taikinaviipaleet kierteelle ja kääntele tikut parmesaaniraasteessa, myös mausteita voi lisätä kierittelyjuustoon.

  4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Tarjoile leipätikut höyryävän keiton kera.

VINKKI: Tee keitto lapsille Vekkuli Eläin Makaronista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

7 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.