Ainekset noin 6:lle annosta

1
rkl
öljyä
500
g
marinoituja naudan tai porsaan fileesuikaleita
100-200
g
purjosipulia
n.3
valkosipulinkynttä
½
tl
chilipippuria tai pala chilipaprikaa
2
tl
kuminaa
½
tl
mustapippuria
1
rkl
basilikaa
2
lihaliemikuutiota
½
l
vettä (osa voi olla punaviiniä)
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
1
ps
pakaste pikkuporkkanoita (n. 200g)
1
ps
pakastepapuja (n. 200 g)
1
tlk
mustia oliiveja viipaleina

Ohje

  1. Ruskista padassa öljyssä liha ja renkaiksi leikattu purjo. Lisää mausteet sekä vesi ja tomaattimurska. Anna padan kiehahtaa ja lisää pakastevihannekset.

  2. Odota, kunnes pata kiehahtaa uudelleen ja lisää makaronit ja anna kypsyä n. 8 min. Tarkkaile nesteen määrä sopivaksi pataan. Lisää lopuksi tölkillinen oliiveja.

  3. Tarkista Maku. Ruoka on valmista heti nautittavaksi.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä, Jaakko Saariluoma

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.