Texmex pastapata

Texmex pastapata
noin 6:lle
1rklöljyä
500gmarinoituja naudan tai porsaan fileesuikaleita
100-200gpurjosipulia
n.3valkosipulinkynttä
½tlchilipippuria tai pala chilipaprikaa
2tlkuminaa
½tlmustapippuria
1rklbasilikaa
2lihaliemikuutiota
½lvettä (osa voi olla punaviiniä)
1tlktomaattimurskaa (400 g)
1pspakaste pikkuporkkanoita (n. 200g)
1pspakastepapuja (n. 200 g)
n.7dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
tai Täysjyvä Fusilli Makaronia
1tlkmustia oliiveja viipaleina

Valmistusohje

Ruskista padassa öljyssä liha ja renkaiksi leikattu purjo. Lisää mausteet sekä vesi ja tomaattimurska. Anna padan kiehahtaa ja lisää pakastevihannekset. Odota, kunnes pata kiehahtaa uudelleen ja lisää makaronit ja anna kypsyä n. 8 min. Tarkkaile nesteen määrä sopivaksi pataan. Lisää lopuksi tölkillinen oliiveja. Tarkista Maku. Ruoka on valmista heti nautittavaksi.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä, Jaakko Saariluoma

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvää oli, tosin jätin porkkanat ja pavut pois (olisi saattanut tulla liiankin täyttävää...)
resepti hivenen erilainen kuin nauhapasta pakkauksessa, pakkauksen resepti ok.