• Kokeile eri juustoja, myös niitä kevyitä.
  • Ennen vanhaan tehtiin makaronilaatikko usein ilman lihaa, hiukan juustoa lisäten.

Ainekset 1 uunivuoallinen annosta

200
g
sulatejuustoa
1
tl
basilikaa
1
tl
rakuunaa
200
g
herne-maissi-paprika -sekoitusta (pakaste)
3
munaa
7
dl
maitoa
tl
valkopippuria
½-1
tl
suolaa
1
tl
paprikajauhetta

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja sulatejuusto pieninä nokareina sekaan.

  2. Kaada päälle maustettu munamaito. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 1½ tuntia (tai 200-asteessa n. 1 tunti).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.