Juusto-makaronilaatikko

Juusto-makaronilaatikko
  • Kokeile eri juustoja, myös niitä kevyitä.
  • Ennen vanhaan tehtiin makaronilaatikko usein ilman lihaa, hiukan juustoa lisäten.
  • Kuitua ruokaan saat tekemällä makaronilaatikon tummasta kuitupitoisesta makaronista esim. Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronista tai Tumma Makaronista.
1 uunivuoallinen
5dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
200gsulatejuustoa
1tlbasilikaa
1tlrakuunaa
200gherne-maissi-paprika -sekoitusta (pakaste)
3munaa
7dlmaitoa
tlvalkopippuria
½-1tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja sulatejuusto pieninä nokareina sekaan.

Kaada päälle maustettu munamaito. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 1½ tuntia (tai 200-asteessa n. 1 tunti).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Maailman paras ohjee nam tulee hyvää .
Voiko pakastekasvikset jättää kokonaan pois vai kärsiikö maku?
Pakastevihannekset voi jättää halutessaan pois. Terv. Kuluttajaneuvonta
Tosi hyvää, varsinkin jos laittaa paljon juustoa :)
Ihanaa. Herne-maissi-paprikan tilalle kannattaa kokeilla esim. Amerikkalaiset kasvikset-sekoitusta.
tosihyvää