Juusto-makaronilaatikko

Juusto-makaronilaatikko
1 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Kokeile eri juustoja, myös niitä kevyitä.
  • Ennen vanhaan tehtiin makaronilaatikko usein ilman lihaa, hiukan juustoa lisäten.
  • Kuitua ruokaan saat tekemällä makaronilaatikon tummasta kuitupitoisesta makaronista esim. Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronista tai Tumma Makaronista.
1 uunivuoallinen
5dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
200gsulatejuustoa
1tlbasilikaa
1tlrakuunaa
200gherne-maissi-paprika -sekoitusta (pakaste)
3munaa
7dlmaitoa
tlvalkopippuria
½-1tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta

Valmistusohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja sulatejuusto pieninä nokareina sekaan.

  2. Kaada päälle maustettu munamaito. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 1½ tuntia (tai 200-asteessa n. 1 tunti).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Tein ohjeen mukaan, mutta paistoaika oli liian pitkä, sillä mielestäni tämän kuuluisi olla aika "löysää". Seuraavalla kerralla paistan vain 1h ja tarkastelen, onko sekin liikaa sillä jäähtyessä "tiivistyy"
Maailman paras ohjee nam tulee hyvää .
Voiko pakastekasvikset jättää kokonaan pois vai kärsiikö maku?
Pakastevihannekset voi jättää halutessaan pois. Terv. Kuluttajaneuvonta
Tosi hyvää, varsinkin jos laittaa paljon juustoa :)
Ihanaa. Herne-maissi-paprikan tilalle kannattaa kokeilla esim. Amerikkalaiset kasvikset-sekoitusta.
tosihyvää