Kasvismakaronilaatikko

Kasvismakaronilaatikko
4:lle
4dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
2porkkanaa (200 g)
palajuuriselleriä (75 g)
1palsternakka (150 g)
1purjo
1rklrypsiöljyä
3-4valkosipulinkynttä
2pspakastepinaattia tai nokkosta
tlsuolaa tai yrttisuolaa
5dlmaitoa
3munaa
1-2dlkevytjuustoraastetta

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen. Keitä makaronit napakan kypsiksi ja valuta ne siivilässä. Voitele laakeahko uunivuoka, silloin ruoka kypsyy nopeammin. Raasta kuoritut juurekset ja silppua valkosipuli ja pehmitä niitä hetki öljyssä. Kaada makaronit ja sulanut pinaatti vuokaan, lisää kasvikset ja sekoita. Vatkaa munat ja maito hyvin keskenään ja kaada vuokaan. Ravistele vuokaa kevyesti. Ripottele juustoraaste pinnalle ja kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 40 minuuttia, kokeile kypsyyttä.

VINKKI: Jos olet kiireinen, käytä 500-600 g pakastejuuressekoituksia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Missä mausteet? Muutoin mehukas laatikko, mutta makua kaipaa lisää.