Feta-kasvismakaronilaatikko

Feta-kasvismakaronilaatikko
uunivuoallinen
5dlMyllyn Paras Makaronia
200gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
1sipuli
200gporkkanaa suikaleina
100gherneitä, paprikaa tms.
2rkltuoretta silputtua basilikaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
3munaa
7dlmaitoa
tlvalkopippuria
½-1tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit, silputtu sipuli, porkkanasuikaleet ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan. Sekoita yrttimausteet ja juusto pieninä nokareina sekaan. Kaada päälle maustettu munamaito. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

Voiko tämän laatikon valmistaa ilman, että keittää makaronit?
Feta-kasvismakaronilaatikon voi valmistaa myös keittämättömistä makaroneista. Silloin tarvitsee käyttää enemmän maitoa (n. 1 l) ja seosta tulee sekoittaa kerran tai pari paiston alkupuolella/puolivälissä, jotta makaronit eivät jää painuneina vuoan pohjalle. Keittämättömistä makaroneista valmistetun makaronilaatikon rakenne on vähän tiiviimpi kuin keitetyistä makaroneista valmistetun laatikon. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hyvää tuli, munakoisoa paprikan tilalla käytin. Oli maukasta!
Lempiruokaa, nammm!
Tosi hyvä ja helppo, vaikka hieman työläs. Hieman mautonta meidän 1-vuotiaan makuun, mutta menee silti alas.
Kiitos maukkaasta reseptistä!
Pari tomaattia kuutioina sekaan, niin a'vot!
olisi voinut lisätä vielä vaikka soijarouhetta.
Jos pitää fetajuustosta,pitää myös tästä. Nami! Maukasta marraskuuta!
tähän voisi lisätä soijarouhetta antamaan hiukan ravintoarvoa (itse pistin pari desiä). vaalean soijarouheen makua tosin ei joukosta erota.