Punapään makaronivuoka

1 t , josta valmisteluaika 15 min
noin 4:lle
300 | g | Myllyn Paras Makaronia |
1 | sipuli | |
2 | rkl | öljyä paistamiseen |
1 | rs | herkkusieniä |
10-15 | aurinkokuivattua tomaattia | |
20 | vihreää oliivia | |
½ | dl | pestokastiketta |
1 | pkt | pehmeää tofua (silkentofua) |
½ | dl | soijamaitoa tai maitoa |
2 | tl | suolaa |
(½ | dl | parmesaania tai soijajuustoa pinnalle) |
Valmistusohje
Keitä makaronit kypsiksi ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Kuori ja silppua sipuli. Puhdista ja viipaloi sienet. Paista sipulia ja sieniä öljyssä 2-3 minuuttia. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja kivettömät oliivit pieneksi.
Sekoita maito, suola ja pestokastike tofun joukkoon. Yhdistä kaikki aineet keskenään ja kaada uunivuokaan. Voit ripotella vielä raastettua juustoa pinnalle. Paista 200-asteessa noin 45 minuuttia.
Kommentoi reseptiä