Punapään makaronivuoka

Myllyn Paras
1 t , josta valmisteluaika 15 min
noin 4:lle
300gMyllyn Paras Makaronia
tai Kaura Makaronia
1sipuli
2rklöljyä paistamiseen
1rsherkkusieniä
10-15aurinkokuivattua tomaattia
20vihreää oliivia
½dlpestokastiketta
1pktpehmeää tofua (silkentofua)
½dlsoijamaitoa tai maitoa
2tlsuolaa
dlparmesaania tai soijajuustoa pinnalle)

Valmistusohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Kuori ja silppua sipuli. Puhdista ja viipaloi sienet. Paista sipulia ja sieniä öljyssä 2-3 minuuttia. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja kivettömät oliivit pieneksi.

  2. Sekoita maito, suola ja pestokastike tofun joukkoon. Yhdistä kaikki aineet keskenään ja kaada uunivuokaan. Voit ripotella vielä raastettua juustoa pinnalle. Paista 200-asteessa noin 45 minuuttia.

Resepti:
Marianne Kiskola ja Sanna Miettunen TOFU -keittokirja (Tammi), muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)