Punapään makaronivuoka

Myllyn Paras
noin 4:lle
300gMyllyn Paras Makaronia
1sipuli
2rklöljyä paistamiseen
1rsherkkusieniä
10-15aurinkokuivattua tomaattia
20vihreää oliivia
½dlpestokastiketta
1pktpehmeää tofua (silkentofua)
½dlsoijamaitoa tai maitoa
2tlsuolaa
dlparmesaania tai soijajuustoa pinnalle)

Valmistusohje

Keitä makaronit kypsiksi ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
Kuori ja silppua sipuli. Puhdista ja viipaloi sienet. Paista sipulia ja sieniä
öljyssä 2-3 minuuttia. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja kivettömät oliivit
pieneksi.

Sekoita maito, suola ja pestokastike tofun joukkoon.
Yhdistä kaikki aineet keskenään ja kaada uunivuokaan. Voit ripotella vielä
raastettua juustoa pinnalle.

Paista 200-asteessa noin 45 minuuttia.

Resepti:
Marianne Kiskola ja Sanna Miettunen TOFU -keittokirja (Tammi), muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)