Helppo lihamakaronilaatikko - ilman makaronin keittämistä

Helppo lihamakaronilaatikko - ilman makaronin keittämistä
uunivuoallinen, 4-6:lle
6½-7dl Myllyn Paras Tumma Makaronia
400gjauhelihaa
1iso sipuli tai 100 g pakastesipulia
2tlsuolaa
1tlcurrya
tlvalkopippuria
1-2tlpaprikajauhetta
3munaa
1lmaitoa

Valmistusohje

Ruskista jauheliha ja sipuli paistinpannulla. Mausta jauheliha. Voitele iso, laakea uunivuoka ja kaada keittämättömät makaronit vuoan pohjalle. Kaada päälle kuuma jauhelihaseos. Voit huuhtoa paistinpannun tilkalla vettä ja kaataa sen laatikkoon, sekoita tasaiseksi. Sekoita munat ja maito ja kaada lopuksi vuoan päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 1 tunti. Sekoita seosta kerran tai pari paiston alkupuolella / puolivälissä, jotta makaronit eivät jää painuneina vuoan pohjalle. Tarjoa lisäkkeeksi vihreää salaattia ja jälkiruoaksi uuniomenoita. Hakuvinkki: makarooni, makaroonilaatikko

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (19)

Tämä oli helppo ja hyvä :)
Laktoositon? Kuitenkin reseptissä maito. Itse teen tämän lihaliemeen tai sipulikeittopussillisella.
Voi käyttää laktoositonta maitojuomaa. Terv. Kuluttajaneuvonta
Todella hyvä! Laitoin tismalleen nuo mausteet, jotka ohjeessa on, ja oli herkullista!
Minoon tykänny ku on niin nopia valmistaa ja herkullista on. Itse toki säväyttelen makuelämystä lisukkeilla :D Mahtava resepti!! Ennen yököttikin ne ylivettyneet makaronit mutta tästä sapuskasta on "hiilarilaatikko"- nimitys kaukana!
Mmm... varmaan tosi hyvää! :)
Tää on mun uusi lemppariohje. :D Aina onnistuu.
Kerranki ohje, jonka mukaan minäkin viitsin valmistaa makaronilaatikkoa, ni klimppilaatikkoahan siitä tuli.
Muistithan sekoittaa laatikkoa paiston aikana. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Ennen tämä ruoka onnistui todella hyvin, mutta nykyään makaronit valahtavat aina vuoan pohjalle kovaksi klimpiksi, missä vika? Eikä ole makaronien merkillä mitään merkitystä, kaikki tekee saman.

Pages