Anonyymi kirjoitti
24.2.2006 - 16:58
Takoituksenani oli tehdä tonnikalakastike tämän ohjeen mukaan, mutta tulinkin sitten tehneeksi ihan oman reseptin mukaan. Eli sipuleista aloitin, mutta sitten lisäsin tuoreista (no juju oli siinä,että ne nyt ei olleet enää ihan tuoreita, parhaat päivänsä nähneitä ja aavistuksen jo pehmenneitä, ei kuitenkaan huonoja) tomaateista pilkkomani "silpun" pannuun. Tämän jälkeen yhden purkin tonnikalaa Satay-kastikkeessa ja toisen "tavallisen". Koostumus oli nyt kuitenkin jo täydellinen kastike (Satay sisältää mm. kookosmaitoa), joten jätin kerman laittamatta ja lisäsin vain yrttejä. Tuli aivan mahtava kastike. Joten jos olette tällä reseptillä jo tehneet ja haluatte vähän vaihtelua, niin tässä yksi vaihtoehto. Kookosmaito antaa ainakin hiukan makeutta kastikkeelle!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.