Kala-pastavuoka

Kala-pastavuoka
1 t 5 min, josta valmisteluaika 15 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia kaurapastoja. Kaura Makaronia ja Kaura Raketti Spagettia voit käyttää kuten vehnästä valmistettuja tuotteita. Herkullinen kala-pastavuoka valmistuu näppärästi kiireisessä arjessa ja maistuu koko perheelle. Tämä ruoka on helposti tuunattavissa. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai napata kaupan pakastealtaasta mieluisan seoksen.

6 annosta
1iso sipuli
200gkesäkurpitsaa
2porkkanaa
1keskikokoinen palsternakka
3rklrypsiöljyä
600gkalakuutioita (lohi ja/tai pakasteseiti)
suolaa
sitruunapippuria
1rkutilliä
Lisäksi:
1psMyllyn Paras Kaura Raketti Spagettia
Kastike:
75gvoita tai margariinia
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1lmaitoa
suolaa maun mukaan
200gjuustoraastetta

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  3. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kääntele kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja mausta suolalla ja sitruuna-pippurilla. Nosta sivuun.
  4. Hienonna joukkoon tilli.
  5. Ota esiin reunallinen uunivuoka ja vuoraa se halutessasi leivinpaperilla.
  6. Valmista kastike. Sulata voi tai margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja anna kiehua usein sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste sekoittaen.
  7. Laita Kaura Raketti Spagetti, kala-kasvisseos ja juustokastike kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastike. Kypsennä 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
  8. Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)