Tonnikalapastavuoka

tonnikalapastavuoka
1 t , josta valmisteluaika 15 min
n. 4-6:lle
500 gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaroni
200gtonnikalaa öljyssä
80gpurjoa
400gtomaattimurskaa
100gtomaattisosetta
100gaurinkokuivattuja tomaatteja (silputtuna)
½punttiatilliä
100gjuustoraastetta
suolaa, pippuria, chiliä, oreganoa

Valmistusohje

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä n. 5 min, valuta lävikön läpi ja kaada makaronit takaisin kattilaan.

Pese ja suikaloi purjo. Lisää makaronien joukkoon valutettu tonnikala, purjo, tomaattimurska- ja sose ja aurinkokuivatut tomaatit.

Lisää mausteet ja silputtu tilli. Kaada seos uunivuokaan ja lisää päälle juustoraaste.

Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 30min kunnes juusto on saanut kauniin värin.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)