Tonnikalapastavuoka

tonnikalapastavuoka
1 t , josta valmisteluaika 15 min
n. 4-6:lle
500 gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaroni
200gtonnikalaa öljyssä
80gpurjoa
400gtomaattimurskaa
100gtomaattisosetta
100gaurinkokuivattuja tomaatteja (silputtuna)
½punttiatilliä
100gjuustoraastetta
suolaa, pippuria, chiliä, oreganoa

Valmistusohje

  1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä n. 5 min, valuta lävikön läpi ja kaada makaronit takaisin kattilaan.

  2. Pese ja suikaloi purjo. Lisää makaronien joukkoon valutettu tonnikala, purjo, tomaattimurska- ja sose ja aurinkokuivatut tomaatit.

  3. Lisää mausteet ja silputtu tilli. Kaada seos uunivuokaan ja lisää päälle juustoraaste.

  4. Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 30min kunnes juusto on saanut kauniin värin.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Herkullinen ja helppo resepti. Lasten herkkua.