Nyt on jymäkkää evästä. Amerikkalainen tekee makaronilaatikkonsa triplajuuston ja kerman kanssa, joten maku on herkullisen suunmyötäinen. Terveellisiä elämäntapoja juustomakaronin uumenissa edustaa ronski annos lehtikaalia.
Keitä makaronit paketin ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta ja laita uuniastiaan.
Poista kaalista paksut lehtiruodit. Keitä pilkottua kaalia pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin ja pilko jäähtyneenä vielä vähän pienemmiksi suikaleiksi.
Ota cheddarista neljännes sivuun ja sekoita loput keitetyn makaronin joukkoon. Lisää mukaan creme fraiche, kerma ja sinappi. Sekoita hyvin.
Ripottele päälle pilkottu pekoni, pankojauhot ja loput cheddarista.
Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia tai kunnes paistoksen pinta on kauniin ruskea ja rapsakka.
Kommentteja ja keskustelua