Kreikkalainen makaronilaatikko

Kreikkalainen makaronilaatikko
uunivuoallinen
500gMyllyn Paras Tumma Makaronia
1sipuli
2valkosipulinkynttä
300glampaanjauhelihaa
½kesäkurpitsa kuutioituna
oreganoa
Munamaito:
8dlrasvatonta maitoa
3munaa
1tlsuolaa
1tlpaprikajauhetta
1prkfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa (270/180 g)
3rkltuoretta oreganoa hienonnettuna

Valmistusohje

Keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita hetki pannulla, lisää jauheliha ja paista muutama minuutti. Lisää hienonnetut kesäkurpitsakuutiot, paista seos kypsäksi ja mausta oreganolla. Sekoita jauhelihaseos makaronin joukkoon ja levitä seos uunivuokaan. Sekoita kaikki munamaidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Sekoita hyvin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Ihana resepti! Lammas ja feta toimivat hyvin yhdessä!
Haluaisin ihan tavallisen suomalaisen makaronilaatikon ohjeen. Olen Espanjassa ja täällä ei mistään keittokirjasta sitä löydy, eikä nyt sitten teidänkään sivuiltanne.
Internet-sivuiltamme löytyy myös Liha-makaronilaatikon ohje hakusanalla makaronilaatikko. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.