Hedelmäinen Broilerivuoka

Hedelmäinen Broilerivuoka
noin 6:lle
dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
TAI 2½ dl Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
n.500ghedelmämarinoituja broilerin fileesuikaleita
1tlksäilykeananasta tai -persikkaa pilkottuna (iso tlk, n. 200 g / 400 g)
200gpakastesipulikuutioita (tai 2 sipulia)
4-6valkosipulinkynttä
1tlviherpippuria
1rklsoijaa tai kanafondia
1rklkirveliä tms. yrttiä
n.1lnestettä (vettä + ananastölkin lientä tai mehua)

Valmistusohje

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita ne keskenään ennen veden kaatamista ainesten päälle. Anna kypsyä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Ihan ok. Mielestäni valkosipuli ei vaan sopinu tähän, onneksi laitoin vähemmän kuin ohjeessa muuten ois voinu jäädä syömättä. Käytin mangomarinoituja kanasuikaleita ja viherpippurin tilalla mustapippuria. Säilykkeenä ananasta.
Erinomainen! Tosin mukailin vähän, laitoin emmentalraastetta ja kermaa ja smetanaa.
Nopea, helppo ja todella hyvää!!! Testattu on...ja useasti :)
Uskomattoman hyvä, mehevä ruoka! Ohjeesta voi itse tehdä hyviä tuotekehityksiä haluamaansa suuntaan esim.lisäämällä vuokaan oliiveja, kapriksia tai aurinkokuivattuja tomaatteja. Broilerinsuikaleet kannattaa ruskistaa ja sipulit kuullottaa nopeasti pannulla ennen vuokaan laittoa.
Aivan ihana ruoka, joka vei kielen mennessään!! Persikka sopii ruokaan paremmin, kannattaa kokeilla.