Kanapasta uunissa

Kanapasta uunissa

Myllyn Paras Pippuri-, Pesto- tai Tomaatti-Chilipastasta valmistat helposti maistuvan uuniruoan kanan kanssa arkeen tai juhlaan. 

4-5:lle, iso uunivuoka tai 6 annosvuokaa
Kanaseos:
2rklöljyä
400gbroilerin fileesuikaleita
2sipulia
n.3valkosipulinkynttä
3rklpestokastiketta
Pasta:
4dlMyllyn Paras Pippuripastaa
tai Pestopastaa
tai Tomaatti-Chilipastaa
Kastike:
1rklvoita
3rklMyllyn Paras Hiivaleipäjauhoja
2dlruokakermaa
4dlmaitoa
200gpehmeää kuivattua aprikoosia
1tlsuolaa
1tlviherpippuria
1dltuoretta basilikasilppua
100guuninkestävää juustoraastetta

Valmistusohje

Paista öljyssä fileesuikaleet, suikaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti pannulla. Lisää pestokastike.  Kypsennä pastat kiehuvassa vedessä n. 7 min, valuta lävikössä. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot, kerma ja maito vatkaten koko ajan tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää suikaloidut, pehmeät aprikoosit. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lisää joukkoon juustoraaste. Voitele uunivuoka tai 5 pienempää annosvuokaa, kaada siihen pastat, lihat ja kastike. Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Voit käyttää myös maustamattomia, runsaskuituisia Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaroneja tai Keltainen Kukka Makaroneja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella hyvää ja broilerin sijasta voi varmaan käyttää vaikka sieniä, kalaa tai kasvissuikaleita.