Inkivääribroileria, uunikasviksia ja basmatiriisiä

Myllyn Paras
4:lle
4broilerin rintapalaa
Marinadi:
½rklraastettua tuoretta inkivääriä
2valkosipulia
1-1½rklsoijakastiketta
2rklrypsiöljyä
Lisäksi:
½-1kesäkurpitsaa
2paprikaa (1 punainen ja 1 keltainen)
vähän rypsiöljyä
yrttiseosta
Lisäksi:
Myllyn Paras Basmati Riisiä
tai Jasmiini Riisiä

Valmistusohje

Laita paksuhko muovipussi kulhoon ja lorauta pussiin soijakastike ja öljy. Purista valkosipulit ja raasta inkivääri joukkoon. Nosta broileripalat pussiin, sulje se ja kääntele niin, että mausteita menee joka puolelle. Jätä marinoitumaan kylmään 1-2 tunniksi tai seuraavaan päivään.

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin viipaleiksi ja paprikat isohkoiksi paloiksi. Levitä leivinpaperoidulle uunipannulle. Tiputa broileripalat kasvisten sekaan ja purista myös marinointiliemi muovipussista kasvisten päälle.

Pirskota kasviksille vähän öljyä ja ripottele yrttejä. Kypsennä 200-225-asteessa 20-30 minuuttia. Tarjoile lisäkkeeksi Myllyn Paras Basmati tai Jasmiini Riisiä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)