Kesäinen marjasalaatti grillatulla vuohenjuustolla

Kesäinen marjasalaatti grillatulla vuohenjuustolla tai halloumilla
20 min, josta valmisteluaika 20 min

Kesäinen salaatti syntyy salaatista ja marjoista sekä Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaroneista.

Salaatin päälle grillataan kesäsipulia ja vuohenjuustoa.

Salaatti toimii hyvin alkupalana tai salaattivaihtoehdon haluaville pääruokasalaattina.

Pieninä annoksina salaatti on raikas lisäke grilliruoalle.

4 annosta
Salaatti:
3dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaroneja
100gjääsalaattia
50grucolaa
2dlmansikoita
1dlvadelmia
1dlviher- tai mustaherukoita
½kurkkua
1punasipuli
200gvuohenjuustoa
Maustavat aineet:
2rklekstra neitsytoliiviöljyä
1rklmansikka (tai tummaa) balsamikastiketta
tuoretta basilikaa
ripaus suolaa
hienonnettua mustapippuria
rouhittua mustapippuria
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente” ja valuta vesi pois lävikössä, anna jäähtyä.

Huuhtele ja revi salaatit, pilko mansikat ja kurkku.

Viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi ja viipaloi vuohenjuusto noin 1 cm paksuiksi kiekoiksi. Paista sipulit ja vuohenjuusto pannulla tai grillissä nopeasti niin, että ne saavat vain vähän väriä.

Kokoa salaatti annoslautasille. Pirskottele päälle maustavia aineksia, jotka toimivat kastikkeena. Kesäinen ja marjainen juustosalaatti maistuu kesällä sellaisenaan tai grilliruoan lisukkeena.

VINKKI: Halloumi-, grilli- tai leipäjuusto sopivat hyvin vuohenjuuston tilalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)