Vegaaninen Kauramakaronilaatikko

Kauramakaronilaatikko
45 min, josta valmisteluaika 15 min
4-6:lle
1pssMyllyn Paras Kaura Makaronia (n. 7 dl)
1 ½lvettä (keittämiseen)
1kasvisliemikuutio
1sipuli
2dlsoijaruohetta
öljyä paistamiseen
3rklsoijakastiketta
2rkltomaattipyrettä
4dlvettä
2tlpaprikajauhetta
1tlkuivattua basiikaa
mustapippuria
(suolaa)
7dlkauramaitoa

Valmistusohje

  1. Esikeitä makaroneja 6 min. liemikuutiolla maustetussa vedessä.

  2. Kaada valutetut makaronit uunivuokaan.

  3. Kuullota hienonnettu sipuli paistinpannulla öljyssä.

  4. Lisää soijarouhe ja jatka paistamista hetki. Lisää soijakastike, tomaattipyre, mausteet ja vesi.

  5. Kypsennä n. 5 min, kunnes vesi on imeytynyt soijarouheeseen. Sekoita soijarouhe makaronien joukkoon ja kaada päälle kauramaito. 

  6. Kypsennä uunin alatasolla 200 C, n. 30-40 minuuttia.

VINKKI: Halutessasi voit korvata kauramaidon munamaidolla (7 dl maitoa ja kaksi kananmunaa)

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)