Tästä ohjeesta voisi joku vakavammin ruoanlaittoon suhtautuva kulinaristi ärähtää, mutta niin se vain on, että juuri oikeanlaisen maun saavuttamiseksi tässä yhteydessä parhaiten toimivat valmismaustesekoitukset, joita markettien hyllyt ovat pullollaan.

Ainekset annosta

400
g
broilerijauhelihaa
2
rkl
kasvisöljyä
0,5-1
pussi
tacomaustetta
1
kerä
jääsalaattia ohueksi viipaloituna
200
g
kirsikkatomaatteja
200
g
cheddaria raastettuna
1
sipuli hienonnettuna
1
vihreä paprika hienonnettuna
maissilastuja murskattuna
Catalina-salaattikastike
1
dl
punaviinietikkaa
0,5
dl
ketsuppia
0,5
dl
hunajaa
1
tl
Worcestershire-kastiketta
1
tl
savupaprikajauhetta
0,5
tl
sipulijauhetta
0,5
tl
valkosipulijauhetta
suolaa ja mustapippuria
1
dl
oliiviöljyä

Ohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja huuhtele kylmässä vedessä.

2. Lämmitä öljy pannulla ja ruskista jauheliha kypsäksi. Lisää tacomauste ja sekoita hyvin. Nosta liedeltä ja anna jäähtyä.

3. Yhdistä pasta ja jäähtynyt jauheliha riittävän isossa kulhossa. Sekoita mukaan loput ainekset ja salaattikastike.

Catalina-salaattikastike:

1. Mittaa kaikki ainekset pieneen kulhoon ja sekoita huolellisesti.

Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.