Kinkku-pastasalaatti

Kinkku-pastasalaatti
35 min, josta valmisteluaika 20 min

Pastasalaatit maistuvat kaiken ikäisille. Kotimaisesta simpukkapastasta valmistettu salaatti on sopivan mieto ja sopii arkeen ja juhlahetkiin. Kinkun voit korvata halutessasi broilerilla ja maustaa kastiketta currylla.

4 annosta
1lvettä
1tlsuolaa
4dlMyllyn Paras Simpukkapastaa
400gsaunapalvikinkkua
200gjuustoa
1-2omenaa
2maustekurkkua
1punainen paprika
250gtummia siemenettömiä viinirypäleitä
425/225 gmangoviipaleita
2prkkermaviiliä
1dlmajoneesia
2rklsinappia
1rklviinietikkaa
ripaus suolaa
(persiljaa)

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta.

  2. Keitä 7-8 minuuttia ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa saunapalvikinkku ja juusto suikaleiksi tai kuutioiksi.

  3. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa suikaleiksi ja kuutioiksi. Paloittele myös maustekurkku ja paprika. Puolita viinirypäleet halutessasi. Paloittele valutettu mango.

  4. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kermaviili, majoneesi, sinappi, viinietikka ja suola ja kääntele salaatin joukkoon.

  5. Tarkista maku. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.

Resepti:
Kati Jaakonen, Hellapoliisi Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)