Vegaaninen seitanpasta

Vegaaninen seitanpasta
35 min, josta valmisteluaika 20 min

Myllyn Parhaan valikoimissa on kotimaisia pastoja. Tähän ruokaan on käytetty simpukkapastaa. Vegaaninen seitan-pasta on nopea arkiruoka, jonka valmistat helposti. Voit lisätä kastikkeeseen halutessasi vaikka palsternakkaa tai juuriselleriä. Tarjoa vegaanisen juustoraasteen kanssa.

4 annosta
1 ½ lvettä
1tlsuolaa
6dlMyllyn Paras Simpukkapastaa
1sipuli
2-3valkosipulinkynttä
1punainen chili
2-3rklrypsi- tai oliiviöljyä
250gseitan-suikaleita
½tlsuolaa
mustapippuria myllystä
1-2tlkuivattua basilikaa
400gtomaattimurskaa
2dlkaurakermaa
Pinnalle:
basilikaa
vegaanista juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta. Keitä 7-8 minuuttia ja valuta.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili.

  3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili.

  4. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää seitan-suikaleet. Kääntele nopeasti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia.

  5. Lisää kaurakerma ja kuumenna. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja vegaanista juustoraastetta.Tarjoa simpukkapastan kanssa.

Resepti:
Kati Jaakonen, Hellapoliisi Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)