Paras pasta carbonara

Myllyn Paras pasta carbonara
15 min, josta valmisteluaika 10 min

Pasta carbonara on takuuvarma suosikki ruokapöydässä. Nopeasti valmistuva ruoka on hyvä niin arkeen kuin viikonloppuun. Testaa - ehkä tästä tulee koko perheen lempiruoka!

neljälle
400gMyllyn Paras Spagettia
1pktpekonia tai pancettaa (140 g)
2valkosipulinkynttä
2dlruokakermaa
2kananmunaa
50gparmesaanijuustoa
suolaa
mustapippuria
tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.

Saksi tai silppua pekoni kylmälle pannulle. Anna pannun lämmetä ja kääntele pekonisuikaleita kunnes ne ruskistuvat. Lisää sekaan silputut valkosipulinkynnet.

Sekoita kulhossa ruokakerma, kananmunat ja parmesaanijuusto.

Lisää valutettu pasta pekonin sekaan kuumalle pannulle. Lisää muna-kermaseos ja pyöräytä sekaisin. Sammuta levy ja rouhi sekaan suolaa ja pippuria. Viimeistele silputulla lehtipersiljalla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Tää on niin helppo ja yksinkertainen. Tein tosin tupla-annoksen. Lisäsin myös kinkkusuikaleita, Valkosipulia laitoin myös reilusti, parmesaanin korvasin mozzarellaraasteella ja spagetin pikamakarooneilla sekä persiljan basilikalla. Aivan taivaallista!
Kerma ei kait kuulu alkuperäiseen ohjeeseen, mutta on varmasti hyvää.
Tein tupla-annoksen tätä. Käytin piparjuurituorejuustoa juustoraasteen sijasta ja lisäsin sipulin pekonin ja valkosipulin lisäksi. Pastan korvasin makaroonilla. Tuli niin taivaallisen hyvää!