Pasta carbonara

Myllyn Paras pasta carbonara
neljälle
400gMyllyn Paras Spagettia
1pktpekonia tai pancettaa (140 g)
2valkosipulinkynttä
2dlruokakermaa
2kananmunaa
50gparmesaanijuustoa
suolaa
mustapippuria
tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.

Saksi tai silppua pekoni kylmälle pannulle. Anna pannun lämmetä ja kääntele pekonisuikaleita kunnes ne ruskistuvat. Lisää sekaan silputut valkosipulinkynnet.

Sekoita kulhossa kananmunat ja parmesaanijuusto.

Lisää valutettu pasta pekonin sekaan kuumalle pannulle. Lisää muna-kermaseos ja pyöräytä sekaisin. Sammuta levy ja rouhi sekaan suolaa ja pippuria. Viimeistele silputulla lehtipersiljalla.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tein tupla-annoksen tätä. Käytin piparjuurituorejuustoa juustoraasteen sijasta ja lisäsin sipulin pekonin ja valkosipulin lisäksi. Pastan korvasin makaroonilla. Tuli niin taivaallisen hyvää!