Railakas stroganoffpata

Railakas stroganoffpata

Tähän ruokaan voit käyttää viikonlopulta ylijääneet lihapullat tai jauhelihapihvit. Pata syntyy nopeasti myös nakeista tai makkarakuutioista. Lihapalat, sipuli ja suolakurkku antavat makua, joka muistuttaa perinteistä venäläistä stroganoff-pataa.

4-6:lle
1rklöljyä
500gmarinoituja naudan tai sian fileesuikaleita tai makkarakuutioita
1sipuli kuutioina
6-7dlvettä
1lihaliemikuutio
1rklsoijaa
½-1tlmusta- tai valkopippuria
2rklketsuppia tai tomaattipyreetä
5dlMyllyn Paras Railakas Raketti Spagettia
1herkkukurkku kuutioina

Valmistusohje

Ruskista padassa öljyssä lihasuikaleet tai makkarakuutiot ja sipulit. Lisää mausteet ja vesi. Anna kiehahtaa ja lisää spagetit ja anna kypsyä 6 min. Tarkkaile nesteen määrä sopivaksi pataan. Lisää lopuksi ketsuppia ja kurkkukuutiot. Ruoka on valmista heti nautittavaksi.

VINKKI: Lihapalojen tilalla voi käyttää myös valmiita/tähteeksi jääneitä pyöryköitä tai jauhelihapihvejä kuutioina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Muuten hyvä ja herkullinen ruoka, mutta enemmän olisi saanut olla sipulia. Ei valkosipulia, vaan tavallista sipulia.
Nopea, ja maistuu lapsillekin.
Ihanan helppo, voi käyttää melkein mitä lihaa vain. Kaikki-yhdessä-ruoka. Nopea, kun tulee töistä kotiin.
ihan ok!