Pasta-annos jossa punasipulia ja vaaleaa kalaa lautasella

Pestopastaa, punasipulia ja vaaleaa kalaa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

5 arviota
Valmisteluaika
15 min
Kokonaisaika
20 min

Pasta ja kala on nopea valmistaa.

Makupasta, siis jo valmiiksi maustettu pasta, on kätevä kiireisessä ruoanlaitossa.

Pasta on nopea ja helppo ruoka arkeen sekä myös vieraille tarjottavaksi, kunhan kala on valittu hyvin.

Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset noin 4:lle annosta

Kala ja kastike:
1
rkl
rypsiöljyä
1-2
punasipulia renkaina
1
tl
sitruunapippuria
1
rkl
lime- tai sitruunamehua
300
g
vaaleaa kalaa, esim. kuhaa paloina
2 ½
dl
(laktoositonta) maustettua ruokakermaa, esim. 3 sipulia
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustoraasetta

Ohje

  1. Keitä pasta kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Lisää sitruunapippuri ja –mehu sekä kalafileet. Kääntele varovasti ja anna kalapalojen pinnan paistua.

  2. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Tarjoile juuri keitetyn pastan kanssa. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.

VINKKI: Halutessasi ruoasta hieman juhlavamman, korvaa sitruunamehu n. 1 dl valkoviiniä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

5 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.