Pestopastaa, punasipulia ja vaaleaa kalaa

Pestopastaa, punasipulia ja vaaleaa kalaa

Pasta ja kala on nopea valmistaa. Makupasta, siis jo valmiiksi maustettu pasta, on kätevä kiireisessä ruoanlaitossa. Pasta on nopea ja helppo ruoka arkeen sekä myös vieraille tarjottavaksi, kunhan kala on valittu hyvin. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

noin 4:lle
5dlMyllyn Paras Pestopastaa
Kala ja kastike:
1rklrypisöljyä
1-2punasipulia renkaina
1punasipuli
1tlsitruunapippuria
1rkllime- tai sitruunamehua
300gvaaleaa kalaa, esim. kuhaa paloina
2 ½dl(laktoositonta) maustettua ruokakermaa, esim. 3 sipulia
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustoraasetta

Valmistusohje

Keitä pasta kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Lisää sitruunapippuri ja –mehu sekä kalafileet. Kääntele varovasti ja anna kalapalojen pinnan paistua. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Tarjoile juuri keitetyn pastan kanssa. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.

VINKKI: Halutessasi ruoasta hieman juhlavamman, korvaa sitruunamehu n. 1 dl valkoviiniä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)