Tämä on resepti päiviin, jolloin aika tuntuu loppuvan kesken! Resepti on mitoitettu yhdelle hengelle.

Silloin, kun aikaa on enemmän, lihapullat voi toki tehdä itsekin ja pakastaa pienissä erissä myöhempiä aterioita varten.

Ainekset 1:lle annosta

1-2
tl
rypsiöljyä
5-8
eineslihapullaa (vähärasvaisia)
1
dl
pakaste- tai purkkimaissia
1
dl
pakasteherneitä
Kastike:
½
dl
kuohukermaa
1-2
rkl
ketsuppia tai muuta maustekastiketta tai 1 tl maustetahnaa

Ohje

  1. Kaada kypsä pasta lautaselle (iso vähän korkeareunainen pastalautanen on paras). Sekoita joukkoon öljy. Lisää lihapullat kokonaisina tai puolikkaina. Kaada päälle maissi ja herneet.

  2. Sekoita keskenään kerma ja ketsuppi tai muu maustava aines ja lisää muiden aineiden päälle. Sekoita hyvin.

  3. Kuumenna mikrossa kuvulla peitettynä 2-4 minuuttia eli kunnes ruoka on kuumaa. Aika riippuu siitä ovatko kasvikset sulia vai jäisiä. Herkuttele lisäksi 1-2 tomaatilla tai porkkanalla.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.