Pastaa ja lihapullia yhdelle

Myllyn Paras
  • Tämä on resepti päiviin, jolloin aika tuntuu loppuvan kesken! Resepti on mitoitettu yhdelle hengelle.
  • Silloin, kun aikaa on enemmän, lihapullat voi toki tehdä itsekin ja pakastaa pienissä erissä myöhempiä aterioita varten.
1:lle
2-3dlkeitettyä Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
1-2tlrypsiöljyä
5-8eineslihapullaa (vähärasvaisia)
1dlpakaste- tai purkkimaissia
1dlpakasteherneitä
Kastike:
½dlkuohukermaa
1-2rklketsuppia tai muuta maustekastiketta tai 1 tl maustetahnaa

Valmistusohje

Kaada kypsä pasta lautaselle (iso vähän korkeareunainen pastalautanen on paras). Sekoita joukkoon öljy. Lisää lihapullat kokonaisina tai puolikkaina. Kaada päälle maissi ja herneet.

Sekoita keskenään kerma ja ketsuppi tai muu maustava aines ja lisää muiden aineiden päälle. Sekoita hyvin.

Kuumenna mikrossa kuvulla peitettynä 2-4 minuuttia eli kunnes ruoka on kuumaa. Aika riippuu siitä ovatko kasvikset sulia vai jäisiä. Herkuttele lisäksi 1-2 tomaatilla tai porkkanalla.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)