Makoisa Katkarapu-pastasalaatti

Myllyn Paras
4:lle
3dlMyllyn Paras Railakas Raketti Spagettia
tai Keltainen Kukka Makaronia
3-4tomaattia viipaleina
1sipuli ohuina viipaleina
ripaus suolaa
loraus hyvää oliivi- tai rypsiöljyä
200gkatkarapuja
1avokado
kerä rapeaa salaattia
2kovaksi keitettyä munaa lohkoina
8retiisiä
mustia tai vihreitä oliiveja
Kastike:
2valkosipulinkynttä murskattuna
1rkltuoretta tai ½ tl kuivattua timjamia
½sitruunan mehu
½-¾dlhyvää oliivi- tai rypsiöljyä
½ruukkua tilliä tai basilikaa silputtuna
mustapippuria
ripaus suolaa

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se ja
kaada kulhoon. Lisää joukkoon ohuet sipuliviipaleet ja tomaattiviipaleet.
Ripsauta joukkoon vähän merisuolaa ja pirskota päälle pikkuisen öljyä. Revi
salaatti laakeaan kulhoon, lisää valutetut katkaravut, paloiteltu avokado ja
omena sekä osa oliiveista. Kaada päälle makaronit, tomaatit ja sipulit.

Sekoita kastike ja pirskota se salaatin päälle. Nostele
ainekset kahdella lusikalla kevyesti sekaisin. Koristele salaatti
retiisiviipaleilla, oliiveilla ja munanlohkoilla.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

hyvää ja sopii hyvin välipalaksi