Hangan salaatti

Myllyn Paras
4-6:lle
1pktpekonia
1keskikokoinen sipuli
1ruukkusalaatti
3tomaattia
½kurkku
200gsalamisuikaleita
½paprika
200gjuustoraastetta
1pktmozzarellajuustoa
psMyllyn Paras Railakas Raketti Spagettia
6kplpaahtoleipäviipaleita
1valkosipulinkynsi
2rkloliiviöljyä
Kastike:
1prkkermaviiliä
3-4tlmietoa sinappia
2tlsitruunapippuria
½tlchilipippuria
1tlpuristettua sitruunamehua

Valmistusohje

Ruskista pekonit ja kuullota sipuli sekä murskattu valkosipuli kevyesti
paistinpannulla. Kumoa seos talouspaperille, jotta liika rasva saadaan pois.
Keitä spagetti kattilassa runsaassa vedessä ilman suolaa kypsäksi. Pilko
vihannekset pieniksi paloiksi, lisää salami, juustoraaste ja mozzarella
kuutioina. Sekoita kaikki ainekset salaattikulhoon. Lisää oliiviöljy. Paahda
leipäviipaleet ja leikkaa ne kuutioiksi. Kumoa leipäkuutiot salaatin päälle.
Tarjoile kermaviilikastikkeen kera.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Hanga, Vantaa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)