Poppi pastawokki

20 min, josta valmisteluaika 15 min
- SuomiPopin kuuntelijoille erityisesti suunniteltu pasta.
- Nopea ruoka arkeen, juhlavamman saa tekemällä yksilölliset annokset lautasille niin, että tuore lohi paistetaan erikseen annokseen.
- Korvaa kookosmaito maustetuilla kermoilla, saat uutta makua ruokaan!
- Katso video ohjeen alta, kuinka Taavi Salmivaara ja Arja Savela valmistivat tämän pastawokin.
4:lle
1-2 | rkl | voi-öljyseosta |
1-2 | sipulia varsineen | |
1-2 | isohkoa porkkanaa suikaleina | |
1 | tlk | kookosmaitoa (4 dl) + 3 dl vettä |
5 | dl | Myllyn Paras Pestopastaa |
1 | rkl | vihreä thai-currytahnaa tai vastaavaa |
½-1 | chilipaprikaa hienonnettuna | |
300 | g | bambunversoja sisältävää pakastevihannessekoitusta |
400 | g | savulohta suikaleina |
tuoretta basilikaa | ||
parmesaanijuustolastuja |
Valmistusohje
-
Kuumenna voi-öljyseoksessa paistinpannulla sipuli- ja porkkanasuikaleet. Lisää kookosmaito ja vesi, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja maustavat aineet, anna kypsyä 7 minuuttia.
-
Lisää lohipalat ja bambu-vihannesseos ja anna hautua minuutti-pari. Mausta ja koristele basilikalla ja parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.
VINKKI: Kokeile kookosmaidon tilalle sinihomejuusto- tai kolmen juuston kermaa.
Kommentoi reseptiä