Poppi pastawokki

Poppi pastawokki

SuomiPopin kuuntelijoille erityisesti suunniteltu pasta. Nopea ruoka arkeen, juhlavamman saa tekemällä yksilölliset annokset lautasille niin, että tuore lohi paistetaan erikseen annokseen. Korvaa kookosmaito maustetuilla kermoilla, saat uutta makua ruokaan!

Katso video ohjeen alta, kuinka Taavi Salmivaara ja Arja Savela valmistivat tämän pastawokin.

4:lle
1-2rklvoi-öljyseosta
1-2sipulia varsineen
1-2isohkoa porkkanaa suikaleina
1tlkkookosmaitoa (4 dl) + 3 dl vettä
5dlMyllyn Paras Pestopastaa
1rklvihreä thai-currytahnaa tai vastaavaa
½-1chilipaprikaa hienonnettuna
300gbambunversoja sisältävää pakastevihannessekoitusta
400gsavulohta suikaleina
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustolastuja

Valmistusohje

Kuumenna voi-öljyseoksessa paistinpannulla sipuli- ja porkkanasuikaleet. Lisää kookosmaito ja vesi, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja maustavat aineet, anna kypsyä 7 minuuttia. Lisää lohipalat ja bambu-vihannesseos ja anna hautua minuutti-pari. Mausta ja koristele basilikalla ja parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.

VINKKI: Kokeile kookosmaidon tilalle sinihomejuusto- tai kolmen juuston kermaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)