Poppi pastawokki

Poppi pastawokki
  • SuomiPopin kuuntelijoille erityisesti suunniteltu pasta.
  • Nopea ruoka arkeen, juhlavamman saa tekemällä yksilölliset annokset lautasille niin, että tuore lohi paistetaan erikseen annokseen.
  • Korvaa kookosmaito maustetuilla kermoilla, saat uutta makua ruokaan!
  • Katso video ohjeen alta, kuinka Taavi Salmivaara ja Arja Savela valmistivat tämän pastawokin.
4:lle
1-2rklvoi-öljyseosta
1-2sipulia varsineen
1-2isohkoa porkkanaa suikaleina
1tlkkookosmaitoa (4 dl) + 3 dl vettä
5dlMyllyn Paras Pestopastaa
1rklvihreä thai-currytahnaa tai vastaavaa
½-1chilipaprikaa hienonnettuna
300gbambunversoja sisältävää pakastevihannessekoitusta
400gsavulohta suikaleina
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustolastuja

Valmistusohje

Kuumenna voi-öljyseoksessa paistinpannulla sipuli- ja porkkanasuikaleet. Lisää kookosmaito ja vesi, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja maustavat aineet, anna kypsyä 7 minuuttia.

Lisää lohipalat ja bambu-vihannesseos ja anna hautua minuutti-pari. Mausta ja koristele basilikalla ja parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.

VINKKI: Kokeile kookosmaidon tilalle sinihomejuusto- tai kolmen juuston kermaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)