Kana-katkarapukastike Kukkamakaronille

Kana-katkarapukastike Kukkamakaronille

Kanaliemi antaa hyvää makua katkarapukastikkeelle. Vaihtelua ruokaan saat käyttämällä erilaisia pastoja, voi olla kukkamakaronia tai lasten makuun eläinkuvioita. Eri muotoisten pastojen kanssa kastike maistuu hieman erilaiselta riippuen siitä, miten paljon makaronissa on koloja, johon kastike voi tarttua. Älä siis keittäessäsi "kyllästä" pastaa öljyllä, jotta kastike tarttuisi paremmin. Öljy keitinvedessä jättää pastaan turhaan liukkaan pinnan.

noin 4:lle
Kastike:
400gbroilerin fileesuikaleita
½purjosipulia suikaleina
3-5valkosipulinkynttä
3dlvettä
1kanaliemikuutio
1tlcurrya
¼tlsitruunapippurirouhetta
½tlsuolaa
1rskatkaraputuorejuustoa (100 g)
2rklmaissijauhoa
n.300gkatkarapuja
Lisäksi:
1psMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia (500 g)

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paahda suikaleet pannulla. Lisää maustavat aineet. Anna lihan kypsyä. Saosta lisäämällä kastikkeen joukkoon maissijauhoa. Lisää joukkoon lopuksi katkaravut. Tarjoile juuri keitetyn Keltainen Kukka Makaronin kanssa, sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoile erikseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Sitruunapippurin tilalle laitan ihan vain sitruunamehua ja tavallista pippurisekoitusta. Nam!
Helppoa, nopeaa ja tosi hyvää.