Ainekset 2:lle annosta

Kastike:
1
pieni sipuli
2
tl
rypsi- tai oliiviöljyä
5-6
kypsää tomaattia
ripaus suolaa
ripaus sokeria
mustapippuria
basilikaa
pastan keitinvettä
Pinnalle:
voimakkaan makuista juustoraastetta

Ohje

  1. Silppua sipuli ja nosta se kulhoon, lorauta sekaan öljy ja pehmitä mikrossa vajaa minuutti. Kaada sipulit sekoituskannuun tai monitoimikoneen kulhoon. Lisää lohkotut tomaatit (poista kanta), ripaus suolaa ja sokeria sekä mustapippuria myllystä.

  2. Soseuta hienoksi ja tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää kastikkeen joukkoon tilkka kuumaa pastan keitinvettä. Valuta pasta hyvin, jaa kahdelle lautaselle ja lusikoi päälle kastike. Ripottele pinnalle basilikanlehtiä ja juustoraastetta.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.