Kaura+Riisirieska

Kaura+Riisirieska
iso uunipellillinen
1lpiimää tai ½ l maitoa ja ½ l piimää
4dlMyllyn Paras irtonainen Kaura+Riisiä
1tlsuolaa
3rklpullomargariinia
2munaa
n.1dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
tai Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja

Valmistusohje

Mittaa neste ja suurimot kulhoon, sekoita ja anna turvota ainakin ½-2 tuntia, mutta mielellään pidempään. Lisää suola ja pullomargariini. Vatkaa munien rakenne hyvin rikki tai halutessasi vaahdoksi. Lisää munat taikinaan sekä lopuksi jauhot. Lisää jauhoja taikinan sakeuden mukaan. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja tasoita. Paista 200-225-asteessa 25-30 minuuttia uunin keskitasolla. Tarjoa lämpimänä.

VINKKI: Rieska sopii hyvin vaikka ilta-ateriaksi, kun sen seuraksi nauttii kasviksia, leikkeleitä ja juustoa. Pakasta ylijäävä rieska annospaloina. Ne sulavat nopeasti ja ne on helppo lämmittää leivänpaahtimessa tai mikrossa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan jauhoon.. hyvää tulee.
tuleeko suurimoita yht. 8 dl vai 4 dl kyselee poropeukalo
Ohjeen mukaan-siis 4dl. Terv. Kuluttajaneuvonta